domingo, 12 de agosto de 2007

Kit de Sexe Segur per a Dones que tenen Sexe amb Dones



Aquest spot conté les imatges sobre "el kit de sexe segur per a dones que tenen sexe amb dones, elaborat des de l'Àrea de Polítiques Lèsbiques de la FELGTB, i distribuit entorn a les dates de l'Orgull LGTB 2007 a València i Madrid.

Amb aquest kit hem pretés apropar les barreres per practicar sexe segur a les dones que tenen pràctiques sexuals amb dones. A l'actualitat practicar sexe segur és poc habitual entre dones, debut a la falta de costum heredada de falses creences que ens fan pensar que no patim cap risc en la transmissió d'ITS (infeccions de transmissió sexual), la dificultat d'adquirir i el elevat preu de les barreres de latex (deltam dam) i la falta d'habilitats per a la negociació i la introducció d'aquests elements a les nostres relacions sexuals.

Estic segura que estem obrint una nova etapa en la promoció de la salut de les dones lesbianes o que tenen práctiques lèsbiques. La utilització dels elements que inclou el kit (barrera de latex, guant de látex, lubricant, i preservatiu) es una aposta per la prevenció i per tant per la nostra salut.

No hay comentarios: